Submitted by Jarkko Haanpää on Su, 12/22/2019 - 14:46

Etsimme tuotantopäällikköä

Kiinnostuitko? Lisätietoja ja hakemuslomake löytyy alla olevasta linkistä.

Kallinen Consulting - rekrytointi

 

Tuotantopäällikkö, Salon Tukituote Oy

Salon Tukituote Oy on suomalainen, Salossa sijaitseva perheyritys, joka juhlii tänä vuonna jo 50-vuotista taivaltaan. Yrityksen päätoimiala on metallituotteiden valmistus pääasiassa betoniteollisuuden toimijoille, kuten elementtitehtaille ja rakennusliikkeille. Yrityksen toiminnan keskeinen ajatus on olla jokaisen betonirakentajan luotettava kumppani Suomessa ja ulkomailla. 
 

Salon Tukituote Oy on tunnettu erinomaisesta työilmapiiristä ja mahtavasta asiakaspalvelusta.

Olemme lähteneet viime vuosina kovaan kasvuun niin kotimaan myynnin kuin vienninkin osalta. Tämän johdosta Salon Tukituote vahvistaa nyt joukkojaan ja etsimme osaavaa TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan tuotannon päivittäisestä johtamisesta ja kehittämisestä.

Tuotantopäällikkönä toimenkuvaasi kuuluu kasvun mahdollistaminen tuotantoa tehostamalla, tuotannon henkilöstöjohtaminen, toiminnanohjausjärjestelmän implementointi ja kehittäminen sekä varasto- ja ostotoiminnot.

Yrityksessä on erinomainen työilmapiiri, ja tuotantopäällikkönä tehtäväsi on ylläpitää tätä voimavaraa omalla ihmisläheisellä johtamistyylilläsi.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli:

  • Sinulle on jo kertynyt kokemusta tuotannonsuunnittelusta, mielellään esimiesroolissa
  • Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja/tai työkokemus
  • Olet esimiehenä jämäkkä mutta ihmisläheinen
  • Kommunikoit sujuvasti myös englanniksi

Yritys on lähtenyt vauhdikkaaseen kasvuun ja tämän myötä edessä on toiminnanohjausjärjestelmän hankinta ja kehitys. Tuotantopäälliköllä on tässä tärkeä rooli, ja siksi arvostamme kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä. Lisäksi arvostamme automaation ja koneistuksen tuntemusta sekä ymmärrystä metallialasta – jos sattumalta olet saanut lisäksi kosketuksen betonialaan, sitä parempi.

Pienessä yrityksessä toivomme, että valittu tuotantopäällikkö on tarpeen vaatiessa valmis myös itse tarttumaan toimeen tuotannossa.

Tehtävä on vakituinen päivätyö ja täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haluatko olla mukana rakentamassa kotimaista viennin menestystarinaa? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.kallinenconsulting.fi. Lisätietoja rekrytointiprosessista saat hakua hoitavalta konsultilta (Tapio Kallinen, 040 356 8772) arkisin kello 12-16 välisenä aikana. Emme valitettavasti voi käsitellä sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia tietosuojasyistä.